The Five Behaviors of a Cohesive Team

Bliv en del af partnernetværket

Er du interesseret i at bruge programmet The Five Behaviors of a Cohesive Team® med dine kunder? Bliv en del af vores netværk med omkring 500 selvstændige partnere. Vi er én stor familie, og der er også plads til dig! Vi sælger udelukkende vores produkter gennem dette netværk af selvstændige konsulenter, undervisere og coaches.

Som Autoriseret Partner i The Five Behaviors of a Cohesive Team får du følgende fordele:​

  • Du kan skabe dit eget brand
  • Du modtager løbende støtte
  • Du bliver en del af et fagligt fællesskab

Skab vækst for din forretning med The Five Behaviors of a Cohesive Team

Som selvstændig kursusudbyder, coach eller konsulent har du brug for løsninger, som skaber ægte værdi for dine kunder. Det får du med løsningen The Five Behaviors of a Cohesive Team og de tilhørende marketing- og træningsværktøjer samt vores netværk af konsulenter.

The Five Behaviors of a Cohesive Team virker for både dig og dine kunder

Teamprofilen og de tilhørende faciliteringsmaterialer er blevet omhyggeligt testet og finpudset på baggrund af forløb med mere 300 teams og 3.500 teammedlemmer som en del af en solid produktudviklingsproces. Patrick Lencionis model med de fem adfærdsmønstre blev  udviklet i 2001 og er siden blevet den mest anerkendte proces for teamudvikling på verdensplan.

Skab dit eget brand med The Five Behaviors of a Cohesive Team

Vi har forståelse for, at du skal være det værdiskabende led i forhold til vores produkter. Vores onlinesystem gør det nemt og effektivt for dig at holde kontakten til kunderne, samtidig med at du kan skabe og styrke dit eget brand.

Vi tilbyder løbende støtte til alle vores Partnere

Vores succes afhænger af din succes. Vi tilbyder derfor forskellige arrangementer, som uddanner dig i vores produkter og styrker din forretning samt marketingværktøjer til udvikling af forretningen.

Bliv en del af et fagligt fællesskab

Five Behaviors of a Cohesive Team Authorized Partners har mulighed for at dele spørgsmål, indsigt og succesoplevelser med os og med hinanden. Vores årlige konference MindLab er en enestående mulighed for at lære af eksperter i The Five Behaviors og andre medlemmer af vores partnernetværk.


  • Bliv Autoriseret Partner

    • E-mailadresserne stemmer ikke overens

     

    *Indicates a required field.